سید محمد مهدی طباطبایی در یادداشتی نوشت:
طنز سیاسی و شوخی با سیاستمداران در دوره های مختلف در کشور ما نشانه ای از ظرفیت و تحمل اصحاب قدرت و سیاست بوده است و غالبا با اقبال و توجه عمومی مواجه شده است. اوج و قله طنز پردازی سیاسی را در دهه اول و دوم انقلاب اسلامی با قلم و ذوق سرشار مرحوم کیومرث صابری فومنی و تجربه ماندگار گل آقا می توان دانست.
آنچه این روزها در قالب طنز به عنوان خاطرات روزانه آقای رئیس جمهور منتشر میشود شوخی سیاسی چند نفر صاحب ذوق است که هیچ ارتباطی با دفتر رئیس جمهور نزدیکان و یا خانواده ایشان ندارد. مطالب منتشره نیز عموما نتیجه رصد و مشاهده اخبار رسمی است که در طول روز واقع شده و خطای در توالی زمانی هم به دلیل ناآگاهی از واقعیت ماجر است. آنچه تحت عنوان احساسات و مسائل شخصی و غیر رسمی هم اضافه می شود کاملا خیالی غیرواقعی و برگرفته از تصورات شخصی نویسندگان است و هیچ اعتبار و سندیتی ندارد.
کانال طنز پارودی گرچه به اندازه گل آقا فاخر نیست، اما همین که فضای سیاسی جاری را از تیزی و خشکی متعارف خارج می کند قابل ارج است.
این توضیح هم فقط از آن جهت داده شد که علی رغم توضیح گردانندگان کانال در صفحه شناسه سوء تفاهمی برای تعدادی از خوانندگان این مطالب و حتی برخی مسئولان ایجاد شده بود مبنی بر صحت مندرجات این کانال و یا انتساب به نزدیکان یا دفتر آقای رئیس جمهور.
نوشته های پارودی فقط شوخی است و طنز به همین چشم به آن نگاه کنیم هیچ اشکالی هم ندارد.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟